FLEXODUCT® Punktsug

Fjerner Støv, Røg, Pulver & Partikler i dit Laboratorie

Punktsug fjerner støv, røg, lugte og dampe før de når brugerens åndedrætszone. Vores fleksible punktsug har lavt tryktab, lang levetid, let bevægelighed og en effektiv bremsefunktion, der gør det nemt at fastholde punktsuget over arbejdsprocessen. 

For at sikre optimal sugeevne ved den givne arbejdsproces, er det vigtigt at vælger det rette sugehoved til sit punktsug. JRV tilbyde et bredt sortiment af sugehoveder, der sikrer effektivt og beskyttende sug ved reducerede volumenstrømme.

Kildefilter F6

Et kildefilter i et sugehoved opfanger støvpartikler, pulver, dampe, røg, partikler og lignende forureningstyper allerede ved kilden – det vil sige, lige hvor forureningen opstår. Dette beskytter brugeren og sikrer, at det ikke spredes og aflejres i punktsuget. 

Du finder her et stort sortiment af tilbehør og reservedele til punktsug og sugehoveder, såsom spjæld, trykvagter, flexslanger og beslag.

Vores hvidlakeret ventilationsfittings er en produktserie af rør, kanaler, faconstykker og maling til alle typer ventilation. Hele serien tilbydes i Hvid Ral 9016.