Kildefilter specieltudviklet til operationsstuer

Maksimere beskyttelsen på operationsstuen

JRV har udviklet en række kildefiltre specielt til at opfange bakterier, røg, lugte og dampe under operationer, mindre indgreb eller til anæstesi. Under operationer forhindrer traditionel punktventilation ikke neddrys fra det installerede ventilationssystem, hvilket betyder, at bakterier fra tidligere operationer kan drysse ned i operationsområdet. Ved anvendelse af Flexoduct® Kildefilter nedsættes risikoen for neddrys og aflejring i ventilationssystemet, hvilket minimerer risikoen for omoperationer samt infektion af patienten, operationspersonalet og ikke mindst service- og teknikpersonale, når de arbejder i ventilationssystemet.

Kildefilter:

I vores sortiment findes sterile såvel som usterile kildefiltre, specialudviklet til anvendelse i forbindelse med operationer, hvor der er krav til procesudsugning under arbejdsprocessen. Disse kildefiltre dækker både ved brug af den bipolar og monopolar arbejdsmetode samt ved cementering, anæstesi/bedøvelse og lignende processer, hvor der genereres partikler, lugt eller røg. I kombination med et sterilt slangeovertræk kan punktsuget placeres i den sterile zone og derved komme helt tæt på det kritiske arbejdsområde.

Hele vores sortiment af kildefiltre og sterile slangeovertræk er udviklet til brug med vores OP3000 samt vores traditionelle Punktsug.

Vil du vide mere?
  • Udviklet til operationsstuer

  • Opfanger ved kilden

  • Mindsker risiko for infektion

  • Beskytter personale/patient

  • Let at påføre og udskifte

Her finder du vores aktuelle brochurer

Vil du vide mere?