Om JRV A/S

Ventilations-& Smedeløsninger siden 1968

JRV A/S har i mere end 50 år rådgivet og produceret skræddersyet ventilations- og smedeløsninger til vores kunder

Vi er en familieejet virksomhed, der i 1968 blev grundlagt af brødrene Jørgen og Erik Rasmussen. Siden har vi gennemgået en kraftig udvikling, og er gået fra at være underentreprenør til nu også at være selvstændig producent.

JRV A/S er en moderne ventilationsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af ventilationsløsninger på basis af en stor resultatorienteret erfaring og en stabil medarbejderstab. Vi holder os konstant orienteret om, hvad der rør sig i omverdenen, så vi altid kan benytte den nyeste teknologi og viden på markedet. Dette sikrer, at vores kunder får den mest optimale løsning og rådgivning til at dække deres individuelle behov.

Én af vores stærke sider er, at vi hurtigt kan omdanne idéer til resultater. Vi er eksperter i specialopgaver, hvor vi hver dag skræddersyer ventilationsløsninger lige efter vores kunders ønsker. Vores faste samarbejdspartnere benytter derfor JRV A/S som sparringspartner under udvikling af komplicerede som lette projekter. Her kommer mange års erfaring alle parter til gode. Idéerne har bidt sig fast, og dermed blevet en del af det faste produktsortiment.

Hos JRV A/S har vi et særligt fokus på konstant at optimere person- og produktbeskyttelsen på arbejdspladserne, og sætter en ære i dagligt at være med til at sikre et sundt og bedre arbejdsmiljø.

Vi stræber altid efter at blive bedre og udvikle os på samtlige parametre. Dette indfries ved hjælp af vores kunder og samarbejdspartnere samt et ambitiøst og engageret team.

Hos os spiller kunder, brugere og samarbejdspartnere en central rolle i udviklingsprocessen, da vi altid søger at styrke kompetencer, der tilgodeser alle parters krav. I JRV A/S løfter vi opgaver og udfordringer i fællesskab, hvilket medvirker til, at vi hele tiden flytter hinandens kompetencer til et højere niveau.

I alle vores arbejdsopgaver er det vores vision at fastholde vores gode kvalitet, fleksibilitet, service og leveringssikkerhed. På den måde giver vi vores kunder den bedste oplevelse ved at handle hos os i JRV A/S.

JRV A/S er ISO 9001 Certificeret

Medlem af

Det siger vores kunder om os

Find en medarbejder

Vi står klar til at hjælpe dig
Daniel Rasmussen

​Daniel Rasmussen

Administrerende Direktør
Josefine Kristine Leonhardt

Josefine Kristine Leonhardt

Afdelingschef, Salg & Marketing
Jacob Gantzhorn Bauer

Jacob Gantzhorn Bauer

Afdelingschef, Ventilation & VVS
Kim Pedersen

Kim Pedersen

Afdelingschef, Flexoduct

Kunde anbefalinger

Fra annecto.dk