JRV’s virksomhedsgrundlag

Vi vil være førende leverandør af ventilationsmaterialer

Lær os at kende

Mission

JRV A/S er en moderne ventilationsvirksomhed, der udvikler, producerer, monterer og servicerer lufttekniske produkter og ventilationsløsninger, der hjælper med at skabe et sundt og bedre arbejdsmiljø. Hos os er person- og produktbeskyttelse på arbejdspladserne altid et centralt område, der konstant udforskes og optimeres. Vi tilbyder professionel rådgivning til alle typer ventilationsopgaver, og følger altid vores kunder gennem hele processen.

Vision

Vi skal være førende leverandør af ventilationsmaterialer, samt eftertragtede samarbejdspartnere under udvikling af kompliceret som lette projekter. Vores omgivelser skal identificere JRV A/S som en seriøs udbyder, hvor fleksibilitet, service, leveringssikkerhed og god kvalitet altid prioriteres meget højt. Ligeledes vil vi gennem eksport stræbe efter at skabe en større basis for salg af vores produkter og løsninger i udlandet.

Mål

For at indfri vores vision er JRV A/S’ mål at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder en kompetent medarbejderstab, der til stadighed ønsker og stræber efter at udvikle sig. Herunder ligger fortsat uddannelse af lærlinge med mulighed for fastansættelse efter endt læretid. JRV A/S skal være en arbejdsplads man er stolt af at være en del af, hvor man føler sig tilpas, hvor klimaet er i top og hvor man føler sig tryg i sin ansættelse. Ligeledes skal vi fastholde en fast kundekreds, som vi skal betjene med vores viden indenfor ventilation og smedearbejde.

Værdier

I sammenhæng med vores mission, ønskede vision og de opstillede mål, bygger JRV A/S på hovedværdierne:

•  Samarbejde
  Ansvarlighed

  Arbejdsomhed
  Faglig udvikling

Disse værdier er vores grundsten til at opnå et sundt og godt arbejdsmiljø.