Pharma Medico

Skab et sundere arbejdsmiljø, der gavner medarbejdere og omgivelser

Pharma Medico er et stort univers, der breder sig over en lang række forskellige arbejdspladser indenfor medicinalindustrien, kemiindustrien, laboratorier, universiteter og læreanstalter.

Det er et dynamisk felt, hvor forskning og udveksling af viden er i konstant bevægelse. Dette sætter høje krav og udfordringer til de medarbejdere og studerende, der dagligt arbejdere i tæt kontakt med farlige dampe, stoffer, forurening o.l.

For at beskytte brugerne imod disse unødige gener i løbet af deres arbejdsdag, tilbyder JRV sugeskærme, medicinkabinetter samt kemiskabe specielt egnet til håndtering af kemiske stoffer, formalin og medicin. Til samme erhvervsområde producerer vi desuden LAF-, FFU- og UDF-enheder, hvis formål er at oprense luft og skabe partikelfrie zoner. 

 

Pharma Medico består af

Ved at tilslutte JRV’s Kemikaliekøleskab til et effektivt udsugningssystem, sikres at skabet gennemventileres, før det kan åbnes. Dette forhindrer, at brugere og omgivelser udsættes for gener, når de åbner kemikaliekøleskabet.

Læs mere

Et Kemikaliefryseskab fra JRV er opbygget med et effektivt udsugningssystem, der sikrer afsug fra farlige stoffer og dampe, der befinder sig i skabet. Dette gør, at brugere og omgivelser ikke udsættes for gener, når de åbner fryseren.

Læs mere

En sugeskærm er ideel ved håndtering af kemiske stoffer på laboratorier o.l. Ved at tilslutte sugeskærmen til en mekanisk ventilation med udsugning, beskytter den medarbejdere imod de farlige processer, der genereres i skærmen.

Læs mere

3 separate enheder til industrien med et samlet formål at rense luft og skabe partikelfrie zoner, der sikrer en beskyttet arbejdsproces. Systemets fjerner de forurenede partikler og mikrober, og beskytter både bruger og produkt.

Læs mere