FLEXODUCT®

Et bredt sortiment af
ventilation- og udsugningsprodukter, -udstyr og -løsninger

Se alle produkter

PUNKTSUG

JRV’s populære Punktsug er velegnet til udsug af røg, støv, lugte, dampe og lignende forureningskilder. Brugerne foretrækker vores punktsug grundet
dets fleksibilitet, lette bevægelighed og effektive bremsefunktion, der gør det let at kontrollere udsug under arbejdsprocessen.

Vores punktsug kan kombineres med diverse Sugehoveder, Kildefiltre, Hvide Ventilationsfittings og andet Tilbehør.

Læs mere om punktsug
Flexoduct Medical kabinet

MEDICAL

Vores udvalg af hospitalsudstyr henvender sig særligt til operationsstuer, ambulatorier samt specialklinikker.

Vi tilbyder vores eftertragtede Medisafe sugeskærme til medicin- og kemikalieblanding, OP3000 punktsug og Kildefiltre til anæstesi, el- og ortopædkirurgi, LægevaskeLAF og Teknikbro til placering af gas/iltudtag og slanger over operationslejet.

Læs mere om produkter til medical

PHARMA

JRV tilbyder en serie af laboratorieudstyr med procesudsugning til beskyttelse under kemikaliehåndtering, opbevaring og andre lignende kemiske arbejdsprocesser.

Hos os kan du få Kemikaliekøleskabe og Frysere med udsugning, specialproducerede StinkskabeHandskebokseSugekabinetterLAF bænkeLAF kabinersamt FFU- og UDF-enheder.

Læs mere om produkter til pharma
Flexoduct Pharma
Fleoduct Luftteknik Ventilator

LUFTTEKNIK

Her finder du en række effektive ecodesign-godkendte Centrifugalventilatorer til høj- og lavtryk, som er særlig velegnet til procesventilation samt et bredt sortiment af GLAK-Afkasthætter med lavt tryktab samt vores Målebøjninger, der gør det nemt at måle luftstrøm i et kanalsystem.

Derudover tilbyder vi produktion af Lydkasser og Filterkasser, tilpasset efter kundens ønsker til størrelse, materialevalg, funktionalitet og design.

Læs mere om produkter til lufteknik

AUTOMATIK

Som supplement tilbyder JRV en række simple automatikenheder egnet til kontrol og overvågning af ventilationssystemer, ventilatorer, stinkskabe, punktsug, sugekabinetter og lignede procesudsugning.

Vores produktsortiment indeholder bl.a. diverse TrykvagterPressostaterTrykudtag og en Styring særlig udviklet til overvågning af vores Medisafe Sugeskærme.

Læs mere om produkter til automatik
Flexoduct Automatik