Flexoduct

Flexoduct – Vores hjertebarn

Flexoduct har eksisteret i mange år, nærmest siden JRV’s begyndelse tilbage i 1968. Dengang indebar Flexoduct kun vores effektive og populære punktsug, der hurtigt fik en solid plads på markedet. Punktsug var i mange år vores kerneprodukt, hvilket har givet os et ganske særligt forhold til netop Flexoduct.

I takt med den øgede efterspørgsel, interesse og ønsker fra kunder og samarbejdspartnere, tilbyder vi punktsug i mange varianter. Dette har samtidigt medført, at Flexoduct har taget andre produkter under sine vinger, produkter der alle har en tæt forbindelse til vores punktsug.

I dag består Flexoduct af

Funktionelt punktsug der ved korrekt anvendelse sikrer at forurening fjernes før den når åndedrætszonen. Vores punktsug kendetegnes ved sin unikke bremsefunktion, der gør det nemt for brugerne at kontrollere, hvor der udsuges.

Læs mere

Ved anvendelse af punktsug kan du benytte et kildefilter, der opfanger farlige stoffer, bakterier, dampe o.l. allerede ved kilden. Dette sikrer, at de ikke spredes og aflejres i punktsuget og ventilationssystemet.

Læs mere

Vores hvidlakeret ventilationsfittings er en produktserie af rør, kanaler, faconstykker og maling til en hver form for ventilation.
Hele serien er af høj kvalitet og tilbydes i farven Hvid Ral 9016 udførelse.

Læs mere