OP-LAF & Teknikbro

Sikrer Partikelfrie Zoner der, Beskytter Operationspersonalet & Patienter

Vi tilbyder en komplet LAF-Stue

LAF/Laminar Air Flow sikrer rene partikelfrizoner på operationsstuer.

Den rene zone skabes ved et luftfilter- og ventilationssystem der udsender kontrolleret steril luft, der forhindrer forurenet rumluft i at komme ind i arbejdsområde. Ved at rense luften fjernes partikler og mikrober, som kommer fra personale og patienter. Den konstante og kontrolleret vertikale luft holder koncentrationen af mikrober på et konstant lavt niveau. Dette beskytter patienten og personalet under operationen, samt minimerer risikoen for omoperationer og infektion.

En Teknikbro giver mere arbejdsplads og forbedret ergonomi under operationer.

Med en Teknikbro monteret rundet om LAF kan du fjerne udstyr fra gulvarealet, og mindsker risikoen for faldulykker. Teknikbroen er designet så der kan arbejdes fra alle sider og lejet kan vendes efter behov. Antallet og placering af gasudtag og kontakter er frit.

LAF Teknikbro

Operations LAF med Teknikbro.

Vi tilbyder skræddersyet LAF-løsninger, hvor vi gerne rådgiver om anbefalede designvalg ud fra jeres arbejdsproces.

Funktioner & Fordele

Find dine materialer

JRV er en del af OP Vent 1 og OP Vent 1 Projektet

JRV deltog fra 2013 – 2021 i OP Vent 1 og OP Vent 2 Projektet. Dets primære formål var at undersøge muligheden for at energioptimere ventilationssystemerne på landet sygehuse samt at nedbringe risikoen for genindlæggelser, omoperationer og infektion. Til projektet blev JRV’s egen operations-LAF udvalgt som participant. Projektet gav ny afgørende viden om energibesparende operationsstuer samt en fornem normering til ELFORSK Prisen.

OPVENT 2

Læs mere om OP Vent 2 her:

OPVENT 1

Sidder du med en opgave?

Så hjælper vi gerne med en løsning!

Kontakt vores salgsafdeling: