SDU SUND

Punktsug til nye laboratorier

SDU SUND-projektet er et innovativt og ambitiøst byggeprojekt, der på unik vis integrerer universitets- og hospitalsfaciliteter på en 50.000 kvadratmeter stor campus. Vores samarbejdspartner Labflex A/S har haft en central rolle i projektet, hvor de har designet, leveret og installeret kundetilpasset laboratorieinventar, der opfylder forskellige laboratorieklassificeringer.

En del af Labflex’ installationer er inkluderingen af fleksible punktsug fra JRV A/S. Disse produkter er installeret i overskabene i laboratorieinventaret, hvilket bidrager til et sikkert og effektivt arbejdsmiljø ved at minimere risikoen for eksponering til skadelige dampe og partikler. Vores fleksible punktsug er designet til at være yderst tilpasningsdygtige, hvilket sikrer optimal funktionalitet og brugervenlighed.

SDU SUND-projektet markerer en udvikling i integrationen mellem uddannelsesinstitutioner og sundhedsfaciliteter. Dette sjældent sete samarbejde mellem et universitet og et universitetshospital åbner nye døre for fremskridt inden for forskning, uddannelse og innovation, især inden for sundhedsvidenskaben. Med dette projekt etableres der faciliteter, som ikke kun fremmer høj kvalitet i forskning og behandling, men også styrker interaktionen mellem studerende, forskere og sundhedspersonale. Vi er meget stolte af at have bidraget med produkter til dette projekt.

Kontakt os for information om opgaven

Josefine Kristine Leonhardt

Josefine Kristine Leonhardt

Afdelingschef, Salg & Marketing
Tlf.: +45 43 950 962
E-mail: jl@jrv.dk

  • Opgavebeskrivelse:

    Punktsug til SDU SUND

  • JRV A/S' rolle:

    Levering af punktsug til Labflex A/S

  • Opgaven er udført:

    2023

IMG_3711-min-1-2-1-1201x800

Se også et af vores andre projekter

Punktsug til nye laboratorier