Ny hjemmeside

Nyt look – samme høje kvalitet og service

JRV hat fået et nyt visuelt udtryk, som vi mener giver et mere nutidigt billede af, Hvem vi er, Hvad vi laver og Hvad vi kan tilbyde.

Nøgleordene bag vores nye design bygger på 3 områder: Udvikling, Kundebehov og Overskuelighed.

Den nye struktur på hjemmesiden er en del af en større udviklingsproces, der skal give et bedre overblik og indsigt i de mange ydelser, produkter og løsninger vi tilbyder. Med næsten et halvt århundrede i bagagen har vi i takt med tiden fuldt vores kunder og samarbejdspartnere på tæt hold.  Hos os vil de altid være den centrale kerne, som vi ønsker at møde i øjenhøjde.  Med dette i baghovedet har vi søgt at skabe en platform med indhold og information, afspejlet af vores nuværende kunders og samarbejdspartners behov, krav og ønsker. Menu og sider er blevet langt mere overskuelig og enkle, men åbner samtidig op for flere muligheder fremadrettet.

I tæt følgeskab med, at man via LinkedIn bl.a. har kunne følge vores fysiske udvikling i form af udvidelse af værkstedet samt nu en makeover af den digitale kommunikation, har vi valgt at tage endnu et skridt. Vi har valgt at give vores brochurer en ordentlig opsang. Dette betyder, at gennem den kommende tid vil I opleve at nye materialer (og måske produkter) dukker op på hjemmesiden.

I samme forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at der er sket en mindre ændring i vores salgs- og leveringsbetingelser under punkt 8, som naturligvis er til at finde på hjemmesiden.

Vi håber at I vil tage godt imod den nye hjemmeside, og vil udnytte de nye muligheder. Vores hjemmeside er en dynamisk platform, og vi vil derfor løbende udbygge og opdatere sider med nye produkter, løsninger, materialer og muligheder.

Mvh.

JRV A/S