JRV er ISO 9001 Certificeret

Når vi siger kvalitet, så mener vi kvalitet

JRV A/S har i mere end 35 år produceret kvalitetsprodukter som punktsug, sugeskærmekildefiltre og LAF til brancher indenfor bl.a. medicinalindustrien, hospitaler og fødevareindustrien i både Danmark og udlandet. 

Det har derfor været en helt naturlig rejse for vores virksomhed at få tydeliggjort vores høje kvalitetsniveau ved at opnå den højeste internationale kvalitetscertificering ISO 9001. Certificeringen stiller store krav til vores virksomhedsstruktur, styring, processer og vores leverandører, som tilsammen skal være med til at sikre, at vi i fremtiden også vil kunne producere, dokumentere og levere produkter af høj kvalitet til vores kunder.

1683020118039

Henrik Petersen fra Lekon Rådgivning ApS og Daniel Rasmussen, Administrerende Direktør i JRV A/S. 

Kvalitet er ikke bare kvalitet

"At få opdateret vores eksisterende kvalitetsstyringssystem til ISO 9001 har været en meget velovervejet og strategisk beslutning.

JRV har udviklet sig i takt med vores kunders stigende behov og krav til vores produkter. Vores kunder skal i højere grad dokumentere deres leverandørers kvalitet, som ikke kun er det produkt, som de har i deres laboratorie, produktion, klasselokale eller operationsstue. Derfor er det naturligt for os at tage skridtet og få blåstemplet vores kvalitet.

Jeg er stolt af vores medarbejdere, der fra forløbets start har taget del i vores ambition om at blive certificeret, og vi nu også alle kan fejre, at vi har nået målet. Men vores rejse slutter ikke her. Vi har fået blod på tanden både til at udvide vores certificeringer og ikke mindst vores internationale forbindelser."

Daniel Rasmussen

Administrerende Direktør i JRV A/S

Vores målsætning

ISO 9001
April 2023
ISO 14001
Opstart Q1 2024

Kvalitetssikring

ISO 9001 er en certificering, der stiller høje krav til vores kvalitetsstyringssystem, som vi skal opfylde og vedligeholde.

Det drejer sig bl.a. om krav til:

Kravene er med til, at vi konstant forbedre vores evne til at levere høj produktkvalitet, der opfylder kundernes, myndighedernes og lovgivningens krav.

 

Vi samler og pakker sterile kildefiltre i vores renrum i Greve.