Hotel-Bethel-Sømandshjemmet

_

Ventilationsentreprise: Renovering af Hotel Bethel

Projektbeskrivelse

Et større ombygnings- og renoveringsprojekt udfolder sig på det charmerende Hotel Bethel i Nyhavn. Hotellet har i mere end 100 år fungeret som et “home away from home” for folk verden over, men med en særlig tilslutning fra den martime verden. Projektet omfatter store dele af hotellet, herunder køkken, restaurant samt værelser med bad. Den samlede luftmængde udgør ca. 4500 – 5000 m3/h.

JRV bidrager med vores ekspertise som ventilationsentreprenør på projektet, der omfatter en komplet dimensionering af ventilationen. JRV varetager levering, installering, indregulering, afprøvning samt idriftsættelse af hele ventilationen i stueetagen. Til projektet bliver der desuden udført løbende kvalitetssikring samt dertilhørende slutdokumentation.

Dimensionering af ventilationen består af det samlede kanalsystem, VAV-systemer, zonekøleflader, armaturer, lyd mv. iht. tegninger, bygningsmodeller og beskrivelser ud fra det eksisterende aggregat til stueetagen. JRV udarbejdede dertil arbejdstegninger og modeller.

Projektnavn:
Hotel Bethel

Projekt adresse:
Nyhavn 19 – 22,
1051 København K.

Byggestart:
01-01-2018

Afslutning:
03-06-2019

Bygherre:
Sømandshjemmet Bethel

Totalrådgiver:
Kjær Architecture ApS

Ingeniør:
Eduard Troelsgård Rådgivende Ingeniører A/S

Arkitekt:
Kjær Architecture ApS

Hovedentreprenør:
Jakon A/S

JRV A/S:
Ventilationsentreprenør

Kontakt os for yderligere information om projektet

Jacob Gantzhorn Bauer
Afdelingsleder, Ventilation
Tlf.: +45 43 950 955
E-mail: jb@jrv.dk