Dyrlæge

Lever din dyreklinik op til kravene til udsugning?

Vi er eksperter i udsugning til dyreklinikker og vi kan også hjælpe dig

Vi kan hjælpe med den rigtige udsugning - og kommer gerne på et besøg

Lev op til kravene og beskyt dig, dine kollegaer og patienten:

Der er i dag større og større fokus på arbejdsmiljø og tiltag til forebyggelse af de sundhedsskadelige virkninger, der kan være ved at arbejde i en dyrlægeklinik .

Her er der ofte kirurgisk røg, narkose/anæstesigasser, formalin og aerosoler, som personalet bliver udsat for i dagligdagen. Ved disse processer skal der installeres værnemidler i form af bl.a. punktsug, udsugningskabinetter, filterenheder og andet udstyr som yder den maksimale personbeskyttelse.

Det er vi hos JRV eksperter i.

Procesventilation er påkrævet, når der ved en arbejdsproces sker udvikling af luftarter, støv eller lignende, der er sundhedsskadelige eller eksplosive, eller udvikling af røg, mikroorganismer, aerosoler, ildelugt eller anden generende luftforurening. Procesventilation skal så vidt muligt etableres med punktudsugning i direkte tilknytning til den forurenende arbejdsproces.

Dyrlæge klinik

Få hjælp til den rigtige placering af din udsugning

Hvor skal der være udsugning i min dyreklinik?

Der skal være udsugning ved: 

Hvad skal der være af udsugningsudstyr i min dyreklinik?

Det afhænger naturligvis af din klinik. Vi kommer gerne ud hos dig og kigger på dit eksisterende udstyr – måske er det hele i orden og så kører vi igen.

Vi anbefaler dog, at du anvender følgende udsugningsudstyr ved:

 

Med vores punktsug kan du få udsugningen helt tæt på din arbejdsproces. Punktsuget er udviklet til at fjerne røg, partikler, dampe og gasser under tandrensning, operationer og narkose. 

Vores punksug er særlig kendetegnet ved dets fleksibilitet, holdbarhed, brugervenlighed og at det er støjsvag. Derfor bruges det i så mange dyreklinikker.

Vores Medisafe sugeskærme er udviklet til behandling af vævsprøver samt blanding og dosering af medicin, formalin og lignende processer. 

Når du blander eller dosere i sugeskærmen indkapsles din arbejdsproces, og sugskærmen fjerne hurtigt den dannede støv, dampe og aerosoler, så du ikke bliver påvirket. 

For at skabe den bedste udsugning ved arbejdsprocesser som tandrensning, bedøvelse og operationer, er det vigtigt at vælge det rigtige sugehoved til sit punktsug.

Kildefilter F6

Med et kildefilter i sugehoved kan røg, partikler og dampe opfanges allerede i sugehovedet, og derved forhindrer, at det sætter sig i punktsuget og ventilationssystemet.

Et punktsug eller sugeskærm skal være forsynet med en kontrolanordning, der udløser en alarm i form af et lys- og lydsignal, hvis udsugningen er utilstrækkelig.

Hvilke dyrlæger har vi hjulpet?

Vi er her for at hjælpe dig

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at svare så hurtigt som muligt.

Vi kommer også gerne på besøg på din dyreklinik eller dyrehospital