TosLab i Tromsø, Norge

Punktsug til nyt Analyselaboratorium

I den norske by Tromsø ligger TosLab, der er specialister i mikrobiologiske og kemiske analyser inden for fødevarer, vand, hygiejne og miljøbeskyttelse. På grund af en hurtigt voksende kundebase blev TosLab nødt til at udvide deres laboratoriefaciliteter for at håndtere behovet for øget kapacitet.

For at imødekomme dette voksende behov for kapacitet fik vores samarbejdspartner gennem mange år, Kilab AS opgaven med at designe og opbygge et helt nyt og moderne laboratorium. Dette projekt startede fra bunden og omfattede alt fra planlægning til endelig realisering af laboratoriet.

Til dette projekt har JRV til Kilab leveret punktsug og sugehoveder, som er vigtige for at opretholde et sikkert og effektivt arbejdsmiljø. Vores produkter sikrer ikke kun brugerbeskyttelse, men også optimal funktionalitet i laboratoriets daglige drift.

Kilab stod for installationen og monteringen, og det nye laboratorium blev officielt taget i brug i oktober 2021. Feedback fra TosLab har været overvældende positiv. De er især imponerede over den måde, hvorpå det nye udstyr har forbedret deres arbejdsprocesser og øget deres kapacitet til at håndtere større og mere komplekse analyser.

Kontakt os for information om opgaven

Josefine Kristine Leonhardt

Josefine Kristine Leonhardt

Afdelingschef, Salg & Marketing
Tlf.: +45 43 950 962
E-mail: jl@jrv.dk

  • Opgavebeskrivelse:

    Nyt analyselaboratorium til TosLab i Tromsø

  • JRV A/S' rolle:

    Levering af punktsug til Kilab AS

  • Opgaven er udført:

    2021

LAF-Kabine_6

Se også et af vores andre projekter

Ny støjsvag LAF Kabine med hæve-sænkebord og mulighed for skift mellem hvidt og rødt lys