Fertin Pharma

Ny LAF Kabine til beskyttelse under prøvetagning

JRV A/S har leveret en specialbygget LAF-kabine til installations- og servicevirksomheden Petrowsky A/S, som har stået for montering og installation hos Fertin Pharma i Vejle. Fertin Pharma er en virksomhed, der er kendt for sit arbejde med udvikling af farmaceutiske og nutraceutiske produkter.

LAF-kabinen er konstrueret med tre solide vægge og en top, der er udstyret med integreret belysning, mens fronten er forsynet med lamelgardiner for optimal funktionalitet og brugervenlighed. Kabinens primære anvendelse er til udpakning i forbindelse med prøvetagning, hvor renhed er af yderste vigtighed.

Luften i LAF-kabinen recirkuleres ved hjælp af to ventilatorer gennem et forfilter, et posefilter og et HEPA-filter, hvilket sikrer ren luft i hele downflow-området. Laminatordugen, også kendt som en fordelingsdug, bidrager til et jævnt downflow på 0,45 m/s.

LAF-kabinens styringssystem giver brugeren mulighed for at vælge mellem halv og fuld drift, tænde og slukke for LED-lyset samt modtage akustiske og visuelle alarmer, der sikrer kontinuerlig overvågning og kontrol under drift.

Kontakt os for information om opgaven

Daniel Rasmussen

Tlf.: +45 43 950 965
E-mail: dr@jrv.dk

  • Opgavebeskrivelse:

    Ny LAF Kabine til prøvetagning

  • JRV A/S' rolle:

    Design og Produktion af LAF Kabine

  • Opgaven er udført:

    2018

DSC_0005

Se også et af vores andre projekter

Vejekabinet med udsugning og indbygget vejesten