Pharmacosmos

Ny FFU (Fan Filter Unit) til beskyttelse af materialer under udpakning

Hos JRV A/S er vi stolte over at have leveret en skræddersyet FFU-løsning til medicinalvirksomheden Pharmacosmos.

Denne FFU (Fan Filter Unit) er en avanceret luftrensningsenhed, der er designet til effektivt at beskytte materialer under udpakningsprocessen. Enheden er integreret i loftet og udført i holdbart rustfrit stål, hvilket sikrer lang levetid og nem vedligeholdelse.

Denne specialdesignede FFU er udstyret med HEPA-filtre placeret i downflow-området for at sikre et rent luftmiljø. Luftstrømmen fordeles jævnt ved hjælp af en lamiatordug, også kendt som en fordelingsdug, mens integreret LED-lys i enheden bidrager til optimal arbejdsbelysning.

Til at øge enhedens funktionalitet har vi monteret lamelgardiner på hver side af FFU’en samt ventilatorer og en styring, der automatisk justerer luftflowet til 0,45 m/s under lamiatordugen.

Endvidere er indsugningen på FFU’en udstyret med posefiltre, som er beskyttet af en skærm for at forhindre indtrængen af vand under rengøringsprocessen, hvilket minimerer risikoen for skader på filtrene.

Denne installation hos Pharmacosmos er et fremragende eksempel på, hvordan avanceret teknologi og kundespecifik tilpasning kan gå hånd i hånd for at skabe værdi og sikkerhed i kritiske miljøer.

FFU-enhed
FFU-enhed
FFU-enhed

Kontakt os for information om opgaven

Daniel Rasmussen

Tlf.: +45 43 950 965
E-mail: dr@jrv.dk

  • Opgavebeskrivelse:

    FFU (Fan filter unit) til beskyttelse af materialer under udpakning hos Pharmacosmos

  • JRV A/S' rolle:

    Design og Produktion af FFU

  • Opgaven er udført:

    2019

Frederikshavn Operationsstue

Se også et af vores andre projekter

Ny LAF til Frederikshavn Sygehus

Ombygning af eksisterende operationsstue fra konventionel til LAF-stue