Certificeringer

JRVA/S er ISO 9001 og ISO 14001 Certificeret

Kvalitet og Miljøansvar: Kerneværdier hos JRV

I mere end 35 år har JRV produceret kvalitetsprodukter som punktsug, sugeskærme, kildefiltre og LAF-enheder til brancher som medicinalindustrien, hospitaler og fødevareindustrien, både i Danmark og internationalt.

Det har derfor været en naturlig udvikling for vores virksomhed at få tydeliggjort vores høje kvalitetsniveau og miljøbevidsthed ved at opnå de internationale ISO 9001 og ISO 14001 certificeringer. Disse certificeringer stiller store krav til alle aspekter af vores virksomhed — fra struktur og styring til leverandørsamarbejde og medarbejderinddragelse, hvilket er med til at sikre, at vores produkter fortsat lever op til de højeste standarder.

Ved at integrere ISO-principperne i vores dagligdagen, markerer vi ikke kun et vigtigt skridt i vores løfte om kvalitet og miljøansvar, men også vores position som en ansvarlig aktør i industrien.

ISO 9001: Når vi siger kvalitet, så mener vi kvalitet

ISO 9001 er den internationalt anerkendte standard for kvalitetsstyringssystemer. Denne certificering beviser vores evne til konsekvent at levere produkter, der opfylder både kundernes og de lovgivningsmæssige krav.

Hos JRV betyder det, at vi målrettet og systematisk arbejder med at forbedre vores processer og øge kundetilfredsheden. Denne tilgang styrker vores interne effektivitet og medarbejderengagement, hvilket hjælper os med at opretholde høje kvalitetsstandarder i alle led af vores virksomhed. Dette sikrer, at alle vores interessenter oplever den bedst mulige service og produktkvalitet. Vores hensigt er fortsat at anvende principperne fra ISO 9001-standarden til at drive innovation og understøtte bæredygtig vækst.

1683020118039

Henrik Petersen fra Lekon Rådgivning ApS og Daniel Rasmussen, Administrerende Direktør i JRV A/S. 

Kvalitet er ikke bare kvalitet

"At få opdateret vores eksisterende kvalitetsstyringssystem til ISO 9001 har været en meget velovervejet og strategisk beslutning.

JRV har udviklet sig i takt med vores kunders stigende behov og krav til vores produkter. Vores kunder skal i højere grad dokumentere deres leverandørers kvalitet, som ikke kun er det produkt, som de har i deres laboratorie, produktion, klasselokale eller operationsstue. Derfor er det naturligt for os at tage skridtet og få blåstemplet vores kvalitet.

Jeg er stolt af vores medarbejdere, der fra forløbets start har taget del i vores ambition om at blive certificeret, og vi nu også alle kan fejre, at vi har nået målet. Men vores rejse slutter ikke her. Vi har fået blod på tanden både til at udvide vores certificeringer og ikke mindst vores internationale forbindelser."

Daniel Rasmussen

Administrerende Direktør i JRV A/S

ISO 14001: Miljøstyring er en central del af vores forretningsstrategi

ISO 14001 certificeringen markerer vores forpligtelse til miljøledelse. Denne standard bekræfter vores proaktive tilgang til at minimere vores virksomheds miljømæssige fodaftryk gennem forbedret ressourcestyring, effektiv affaldshåndtering og øget energieffektivitet. Vores mål strækker sig ud over blot at overholde miljølovgivningen; vi ønsker at være en bæredygtig virksomhed, der bidrager positivt til vores samfund.

Ved at integrere miljømæssig bæredygtighed i kernen af vores forretningsstrategi, stræber vi efter at alle aspekter af vores drift bidrager til mere bæredygtige aktiviteter. ISO 14001 er ikke kun et bevis på, at JRV tager vores ansvar alvorligt, men også et vidnesbyrd om vores kontinuerlige arbejde for at forbedre og innovere på måder, der mindsker vores påvirkning af miljøet.

Denne certificering er en drivkraft for JRV i vores bestræbelser på løbende at udvikle vores miljøstrategier og implementere nye, mere bæredygtige praksisser i hele organisationen.