Aarhus Universitet

Ny støjsvag LAF Kabine med hæve-sænkebord og mulighed for skift mellem hvidt og rødt lys

I tæt samarbejde med bygherre og OPend har JRV designet og produceret en LAF Kabine til forskning på Aarhus Universitet. Aarhus Universitet havde ekstra krav til både lys, lyd og ergonomi. 

Lyset i kabinen kan skifte mellem hvidt lys og rødt lys efter ønske fra bygherren. Lydniveauet i kabinen bliver reduceret ved ekstra støddæmpende kamre, hvor lydniveauet med et downflow på 0,40 m/s er under 50 dB. 

For at imødekomme krav til ergonomi under arbejdsprocessen er der monteret et hæve-sænkbart stålbord, der via et touchpanel kan henholdsvis hæve eller sænke bordet efter behov. Touchpanelet kan anvendes med handsker og er placeret i fronten af kabinen, så det let kan tilgås af brugeren.

Med de monterede HEPA-filtre i LAF kabinen sikres et filtreret arbejdsmiljø for både operatøren og omgivelserne mod eksponering af forurening som støvpartikler. For afskærmning fra turbulent luft fra rummet har bygherre valgt at få monteret aftagelige sider på kabinen, som kan demonteres ved rengøring. Foran HEPA-filterne er en fordelingsdug/laminatordug, der sikrer en jævn luftfordeling over arbejdsområdet.  LAF kabinen er desuden udstyret med en fleksibel holder til PC/tablet samt udtag til strøm.

Previous slide
Next slide

Kontakt os for information om opgaven

Daniel Rasmussen

Tlf.: +45 43 950 965
E-mail: dr@jrv.dk

Frederikshavn Operationsstue

Se også et af vores andre projekter

Ombygning af eksisterende operationsstue fra konventionel til LAF-stue