Ventilation

En effektiv hjælp til en sundere arbejdsproces

Som et moderne ventilationsfirma med mere end et halvt århundrede i bagagen er vi eksperter i ventilationsanlæg og systemer. Størstedelen af vores opgaver indebærer procesudsugning til produkter såsom punktsugsanlæg og sugeskærme samt balanceret procesventilation.

Under Ventilation finder du en samling af produkter, der alle er med til at kreere et velfungerende ventilationsanlæg, der gavner både medarbejdere og omgivelserne. Produkterne kan købes separat, men har en tæt relation til hinanden.  

Ventilation består af

Vi tilbyder ventilatorer til procesventilation, velegnet til at lede større mængder luft eller hjælpe systemer med et stort tryktab.

Læs mere

GLAK-afkasthætter anvendes til alle ventilationsanlæg. Afkasthætten har et lavt tryktab, der effektivt fjerner afkast af forurenet luft.

Læs mere

Lydkasser benyttes til at dæmpe støjen fra ventilatorer. Lydkassen er monteret med plader af industribatts, der nedsætter lyden fra maskinen.

Læs mere

Filterkasser er ideel til beskyttelse af produkter, ventilationsanlæg og renrum. Filterets virke er at rense luften fra partikler, forurening o.l.

Læs mere