Smedearbejde

Et godt håndværk med en stor historie

Smedearbejde er et mangfoldigt begreb, hvor det er vigtigt, at en virksomhed finder sin helt egen niche. Vi fandt vores i udvikling af ventilationsløsninger.

I næsten et halvt århundrede har JRV haft eget smedeværksted med specialisering i ventilation, hvor vi til stadighed producerer ventilationsløsninger for en bred vifte af forskellige kundegrupper fra både ind- og udland. I takt med at industrien gennem det seneste årti har eskaleret har hele ventilationsbranchen fået et skub. For os er det et fordelsskub. Kunderne er blevet langt mere bevidste og stiller højere krav til det færdige resultat, ikke mindst på grund af de forskellige lovgivninger der eksisterer på området. Dette har resulteret i større udfordringer og mere omfattende opgaver til vores værksted. Udfordringer og opgaver som vores dygtige medarbejderstab har løft, og som samtidig har fremmet vores kompetencer indenfor udvikling af ventilation.

Under produktion af stålkonstruktioner kan vi ligeledes håndtere:

  Projektering
•  Montage
•  Service- og valideringseftersyn

Hver smedeopgave er unik

Vi forstår at ingen opgave er helt ens. Hos os er den individuelle kundes opgave altid højeste prioritet. Dagligt udfører vi meget forskellige spændende ventilationsopgaver i alle størrelser og former. For at leve op til dine og vores høje kvalitetskrav, er det væsentligt, at vi altid søger at imødekomme den nyeste teknologi og viden, der findes indenfor vores specifikke felt. Dette sikrer, at du altid får det bedste resultat, der matcher dine forventninger, hvilket skaber tryghed for både dig og os.

Her er et lille udpluk af de hyppigste produkter: 

•  Ventilatorer
•  Flexoduct® Punktsug
•  GLAK-Afkasthætter
  Armaturer
  Vandafslag
  Filterkasser
•  Lydkasser
  Borde
•  Specialsmedeopgaver

MaskinTeknik
Montage
Rustfrit Smedearbejde
Projektering