Service- og validering af egne produkter

Service- og valideringseftersyn

Med omtanke er et godt miljø og reducerede driftsomkostninger indenfor rækkevidde

JRV er en ventilationsvirksomhed, der lever af at sælge produkter og løsninger, der alle er med til at give brugere et sundere og bedre arbejdsmiljø. Efter ibrugtagelse af produktet er det vigtigt, at det serviceres jævnligt. Et serviceeftersyn minimerer muligheden for driftsstop, sikrer at produktet fungerer optimalt og mindsker energiforbruget. Desværre oplever vi, at dette nedprioriteres i en travl hverdag.

I mere end 45 år har vi produceret vores ventilationsprodukter til mange forskellige formål. Dette har givet os en stor viden og indsigt i produkternes efterfølgende servicebehov. Manglende service- og valideringseftersyn kan medføre, at produktet ikke fungerer optimalt og derved giver brugeren en falsk tryghed. Ved vores service og målinger sikres den højeste opnåelige sikkerhed for, at der bliver arbejdet under optimale og beskyttende forhold.

Derfor tilbyder vi service- og valideringseftersyn af følgende egne produkter:

  Flexoduct® Punktsug
  Sugeskærme til Pharma Medico
  Sugeskærme til Hospital
  LAF til OP-stuer
  LAF-, FFU- og UDF-enheder

  Kemikaliekøleskabe
  Kemikaliefryseskabe

Et serviceeftersyn der matcher

I samarbejde med dig tilbyder JRV professionel rådgivning til at sammensætte det serviceeftersyn, der passer med dit produkts behov og brug. Alt efter ønske kan der med fordel udarbejdes en løbene servicekontrakt med faste intervaller. Dette er med til at forlænge levetiden på produktet, samt holder installationerne i en stand, så du ikke behøver at bekymre dig, om produktet fungerer optimalt. Med fast kontrakt eller uden servicerer JRV altid efter gældende retningslinjer og normer. Efter hvert eftersyn vil kunden få fremsendt en rapport, hvori der dokumenteres for det pågældende servicebesøg. I tilfælde af kommentarer eller produktskader registreret under besøget, vil der blive ført en god dialog om, hvorledes dette kan håndteres samt forebygges fremadrettet.

Hvorfor et service- og valideringseftersyn?

  • Sikre fortsat personbeskyttelse samt arbejdsmiljø og indeklima

  • sikre vished om, at der arbejdes under optimale forhold

  • Minimere muligheden for driftsstop

  • Sikre at produktet altid fungerer optimalt

  • Øge produktets levetid

  • Minimere energiforbruget

  • Reducere driftsomkostningerne

  • Sikre at produktet måles, kontrolleres og vedligeholdes jævnligt

JRV er medlem af Dansk Standard s-438, Renrumsteknologi, der arbejder med udvikling af standarder for krav og metoder til renrum.

Ønsker du at vide mere om vores serviceydelse, eller er du i tvivl om, hvorvidt dit produkt fungerer optimalt?

Vi sidder altid klar til at rådgive og hjælpe dig, og kommer gerne ud for at vurdere dit produkts servicebehov.

Kontakt en af vores dygtige medarbejdere her.