Projektering

Vi tilbyder den korteste vej fra tanke til færdigt produkt

Hos os er projekthåndtering bestemt ikke et nyt begreb. Over de sidste 45 år har vi båret ventilationsudfordringer får en bred vifte af kunder fra bl.a. medicinalindustrien, fødevareindustrien, laboratorier, hospitaler, ventilationsfirmaer, universiteter, læreanstalter, klinikker, og maskinindustrien.

Én af vores stærke forcer er, at vi hurtigt kan omdanne idéer og tanker til flotte velfungerende resultater. I årenes løb har vi samlet en stor mængde erfaring og viden indenfor moderne projektering, som vi dagligt benytter til at sammensætte unikke løsninger. Dette sikrer, at vi kan tilbyde kunder den bedste rådgivning og løsning, der findes på markedet og samtidig imødekomme deres individuelle behov.

Nogle af de mest hyppige projekter omfatter:

•  Smedearbejde, Stålkonstruktioner
  Design i rustfrit stål
•  Maskintekniske stålkonstruktioner
  Specialproduceret LAF-kabiner
  Specialudviklet FFU-enheder
•  Specialbygget sugeskærme

Et projektforløb efter dine præmisser

Ingen ventilationsudfordring er ens.

For os handler det ikke om projektets størrelse eller indhold, men om at skabe tryghed for dig. Vi tager udgangspunkt i dine tanker og unikke udfordring, hvor vi i fællesskab finder frem til en effektiv løsning, der passer dig. Igennem hele forløbet vil du have én primære kontaktperson, der rådgiver dig gennem hele processen.

Et projektforløb kan efter dit ønske indebære:

  Projektledelse
  Udarbejdelse af tegninger
  Udarbejdelse af dokumentation

Udover projekthåndtering tilbyder vi desuden: 

•  Montage
  Service- og Valideringseftersyn 

Michael W. Christensen
Projektleder
Tlf.: +45 43 950 954
E-mail: mw@jrv.dk