MaskinTeknik

Fra Produkt til Maskine

Som storleverandør af en bred skare af forskellige ventilationstekniske løsninger består en stor del af vores arbejde i at implementere tekniske løsninger, og i særdeleshed styringssystemer i opbygning af vores mekaniske produkter. Vores ekspertområde indenfor maskinteknik ligger i konstruktion og design af industrielle lufttekniske produkter, herunder mulighederne for oprensning af luft. Dette skiller os dog ikke fra det faktum, at vi gennem årene har produceret maskintekniske produkter til adskillige andre formål.

Indenfor maskinteknik er nogle af vores hyppigste produkter:

  LAF-kabiner til industri
  LAF til OP-stuer
  FFU-enheder
  UDF-vogne
  Varmeskabe
  Varmeblæsere
  Sugeborde
•  Hæve-/sænke borde

Maskinteknik som skræddersyet løsning

Med vores viden om de mange muligheder, der åbner sig ved forskellige materialevalg, kan vi opbygge maskiner i et væld af konstruktioner. Som smedevirksomhed har vi stor faglig ekspertise med diverse stålkonstruktioner, men vi har ligeledes opnået en solid erfaring med at opbygge innovative løsninger i andet materiale, såsom plast eller corian. Som det kan ses i vores produktportefølje findes der flere eksempler på opbyggede maskiner, hvor der er anvendt flere forskellige materialer.

Vi opererer primært med kundespecifikke ønsker, hvor vi rådgiver med vores erfaringer. Ved at benytte os til fremstilling af produktet, kan vi tage hånd om hele processen: lige fra idegenerering, til udvikling, til opbygning og frem til det endelige produktresultat. Herunder følger også håndtering og installering af styresystemer samt andre ønskede komponenter.

Under maskinteknik kan vi ligeledes håndtere:

•  Projektering
•  Montage
  Service- og valideringseftersyn

Smedearbejde
Montage
Rustfrit Smedearbejde
Projektering