MaskinTeknik

Konstruktion og design af industrielle lufttekniske produkter

Se produktportefølje

Fra Produkt til Maskine

Som leverandør af et bredt spekter af ventilationstekniske løsninger består en stor del af vores arbejde i at implementere styresystemer i de produkter, som vi producerer i værkstedet. Vores kompetenceområde ligger indenfor konstruktion og design af industrielle samt lufttekniske produkter.

Som professionel smedevirksomhed har vi en stor faglig viden om stål, og om hvorledes de forskellige typer kan anvendes til opbygning af konstruktioner. I vores produktportefølje kan det ses, at vi i høj grad også fremstiller løsninger i andre materialer, såsom plast og corian.

Kunden og Produktet i Fokus

Vi arbejder primært med kundespecifikke henvendelser, hvor vi glædeligt rådgiver med vores erfaring. Vi kan tilbyde den samlede løsning fra ide til komplet pakke, indeholdende tegning, dokumentation, manual/CE-mærkning samt produktion af det endelige produkt. I samarbejde med kunden, designer vi produktet i 3D, på den måde opnår vi en visuel model som for de fleste er lettere at forholde sig til end en 2D tegning. Desuden kan vi også håndterer installation og montage samt service til efterfølgende vedligehold.

Vil du vide mere?

Eksempler på producerede maskintekniske produkter:

Se vores produktportefølje

Gå til en af vores andre afdelinger

Smedearbejde i stål
Smedearbejde
Rustfrit smedearbejde
Rustfrit Smedearbejde
Punktsug med filter
Flexoduct
Ventilation
TekniQ