Kemikaliekøleskab – med mulighed for udsugning

Kemikalieopbevaring på arbejdspladsen

Et kemikaliekøleskab anvendes i forbindelse med opbevaring af kemikalier og lignende samt for at opretholde en solid temperatur. Ved at tilsluttet et kemikalieskab til et effektivt udsugningssystem, sikres at skabet altid gennemventileres, før det kan åbnes. Dette forhindrer, at personen ikke udsættes for gener fra beholderne i skabet, når døren åbnes.   

Kemikaliekøleskabe:

Vores Kemikaliekøleskabe tilbydes i 4 typer:

  Compact
  Eco Midi
  BioCompact II
  BioMidi

Alle skabene er fremstillet i flot stilfuldt design af høj kvalitet, og kan bestilles i enten hvid eller rustfri udførelse.  

  • Beskytter brugere

  • Fremstillet i stilfuldt design

  • Dansk Laborant-Forening

  • Let at vedligeholde

  • Meget rengøringsvenlig

Her finder du vores aktuelle brochurer

Anbefaling

Anbefales af Dansk Laborant-Forening

Dansk Laborant-Forening anbefaler, at virksomheder benytter køleskabe og fryseskabe med udsugningssystem i forbindelse med opbevaring af kemikalier. 

KØLESKABE OG FRYSERE

”Køleskabe med kemikalier bør være indrettet med særligt sug. Uden sug vil ophobede dampe frigives til omgivelserne ved åbning af lågen. Omvendt er det ikke muligt blot at tilslutte konstant sug, fordi kompressoren så bryder sammen. Suget kan indrettes, så brugeren inden åbning skal aktivere en låse- og sugeanordning, som ventilerer køleskabet 15-30 sekunder, inden lågen åbnes”.

Ovenstående citat refereres fra bogen “Opbevaring af laboratoriekemikalier”, af forfatterne Lene Hjerrid, Hanne Troen og Jørgen Stage Johansen. Læs hele bogen ved at klikke her.