Kemikaliefryseskab – fryseopbevaring af kemikalier 

Kemikalieopbevaring på arbejdspladsen

Et kemikaliefryseskab anvendes i forbindelse med fryseopbevaring af kemikalier og lignende beholdere. Skabet er monteret med et effektivt udsugningssystem, der med tilslutning til en ventilationskanal, sikrer at skabet altid gennemventileres, før det kan åbnes. Dette forhindrer, at personen ikke udsættes for gener fra beholderne i skabet, når døren åbnes.

Kemikaliefryseskabe:

Vores Kemikaliefryseskabe tilbydes i 2 typer:

  Compact
•  Eco Midi

Alle skabene er fremstillet i flot stilfuldt design af høj kvalitet, og kan bestilles i enten hvid eller rustfri udførelse.  

 

  • Beskytter brugere

  • Fremstillet i stilfuldt design

  • Dansk Laborant-Forening

  • Let at vedligeholde

  • Meget rengøringsvenlig

Her finder du vores aktuelle brochurer

Anbefaling

Anbefales af Dansk Laborant-Forening

Dansk Laborant-Forening anbefaler, at virksomheder benytter køleskabe og fryseskabe med udsugningssystem i forbindelse med opbevaring af kemikalier. 

KØLESKABE OG FRYSERE

”Køleskabe med kemikalier bør være indrettet med særligt sug. Uden sug vil ophobede dampe frigives til omgivelserne ved åbning af lågen. Omvendt er det ikke muligt blot at tilslutte konstant sug, fordi kompressoren så bryder sammen. Suget kan indrettes, så brugeren inden åbning skal aktivere en låse- og sugeanordning, som ventilerer køleskabet 15-30 sekunder, inden lågen åbnes”.

Ovenstående citat refereres fra bogen “Opbevaring af laboratoriekemikalier”, af forfatterne Lene Hjerrid, Hanne Troen og Jørgen Stage Johansen. Læs hele bogen ved at klikke her.