OP3000 – punktsug til operationstuen

Et must på enhver OP-stue

OP3000 er et punktsug udviklet til ortopædkirurgi, laserkirurgi, elektrokirurgi, anæstesi og lignende områder, hvor der stilles høje krav til renlighed. OP3000 er et gennemprøvet system, der både kan anvendes som røgsug, diatermi eller som traditionel udsug, der hurtigt og støjsvagt opfanger lugte, dampe, røg og partikler, der fjernes øjeblikkeligt fra arbejdsområdet.

Punktsuget er opbygget af 3 stk. 360º drejeled samt 2 vandrette rør på hver 1000 mm. Den samlede rækkevidde udgør 3 meter, hvilket gør det let for brugeren at kontrollere og flytte armen til den ønskede position. Efter brug kan OP3000 sammenklappes og fylder minimalt. På en OP-stue anbefaler JRV altid 2 punktsug, der placeres diagonalt, da dette giver endnu mere frirum under arbejdsprocessen.

Baseret på det pågældende operationsområde tilbyder JRV ligeledes sterile HEPA kildefilter, der forhindrer neddrys og aflejring af partikler i ventilationssystemet samt sterile slangeovertræk, der går det muligt at placere punktsuget i den sterile zone.

Vil du vide mere?
  • Udviklet til OP-stuer

  • Beskytter patienter

  • Effektiv og støjsvag

  • Meget brugervenlig

  • Nem at rengøre

Her finder du vores aktuelle brochurer

Vil du vide mere?