Hospital

Hospitalsudstyr der lettere og tryggere hverdagen

Hver evig eneste dag møder tusindvis af medarbejdere ind på landets hospitaler, sygehuse og klinikker. Her er travlhed, tid, supersygehuse og omstrukturering en del af den omdiskuteret hverdag.

For at lette den daglige arbejdsproces og samtidig skabe et sundere arbejdsmiljø for både brugere og patienter, tilbyder JRV en række produkter og udstyr, der alle er velegnet til både offentlige hospitaler, privathospitaler og klinikker. Flere af produkterne er udviklet i et tæt samarbejde med brugerne, hvor effektivitet, brugervenlighed, renlighed og nedsættelse af omoperationer og infektioner er i centrum.

Hospital består af

OP3000 er et punktsug ideel til ortopædkirurgi, laserkirurgi, anæstesi og lignende områder. Støjsvagt og hurtigt opfanger OP3000 uønskede stoffer, forurening, partikler og røg, og fjerne dem øjeblikkeligt fra operationsområder.

Læs mere

Flexoduct ®Kildefilter er udviklet til miljøer med meget høje krav til renlighed. Ved at benytte kildefilter, opfanges farlige stoffer, bakterier, dampe o.l. allerede ved kilden. Dette beskytter både brugere og patienter under operationer eller andre indgreb.

Læs mere

JRV’s Medisafe og er speciel velegnet til håndtering af medicin og formalin på hospitaler, sygehuse og klinikker. Ved at tilslutte sugeskærmen til et udsugningssystem, beskytter skærmen brugeren imod de processer, der genereres i skærmen.

Læs mere

JRV’s LAF skaber partikelfrizoner på operationsstuer. Effektivt genererer den sterilt luft, der beskytter patienten imod infektion. En teknikbro giver mulighed for at fjerne udstyr fra gulvarealet, hvilket skaber mere frirum til læger og sygeplejersker.

Læs mere

JRV’s lægevask er udviklet i tæt samarbejde med operationsafdelinger og brugerne, hvor funktionalitet, brugervenlighed samt at optimere hygiejnen har været i højsæde. Dette har resulteret i en rustfri stålvask i stilfuldt design.

Læs mere