Rustfri smedearbejde

En skov af muligheder

Vores ventilationsprodukter i rustfri udførelse bliver efterhånden mere og mere populært. Dette skyldes ikke mindst de mange muligheder, der åbner sig ved materiales brug.

Det rustfri smedearbejde giver ekstremt løse tøjler, hvor begrænsningerne er af minimal størrelse. Dette giver dig et stort frirum til at udforske og skabe det unikke design, der matcher perfekt til din specifikke ventilationsudfordring. Vi er et moderne ventilationsfirma med en smedeafdeling, bestående af ambitiøse og kompetente medarbejdere, der i flere år har fremstillet kvalitetssikrer løsninger til adskillige formål.

Rustfri smedearbejde er især velegnet til:

  Medicinalindustrien
  Fødevareindustrien
  Kemisk Industri
  Renrumsproduktion

55

 

Der hvor funktionalitet og design mødes

Det helt store plus ved vores rustfri ventilationsprodukter, er muligheden for en kombination af funktionalitet, kvalitet og flot stilfuldt design.

Den store interesse for rustfri konstruktioner, eskorteres i tæt følgeskab med store krav og forventninger fra kunder og samarbejdspartnere. Det er vores ønsker at fastholde den høje kvalitet, samt at skabe tryghed, når du handler eller arbejder med os. Dette stræber vi efter at imødekomme, ved konstant at forbedre og udvikle vores kompetencer, så de hele tiden følger den nyeste viden inden for vores område. Dette sikrer, at du får det bedste resultat, der passer på lige netop din ventilationsudfordring.   

Inden for rustfri smedearbejde er nogle af vores hyppigste produkter:

•  Ventilatorer
  LAF-Kabiner
  LAF til OP-stuer

  FFU-enheder
  UDF vogne
  Specialbygget sugeskærme 

  GLAK-Afkasthætter
  Lægevask
  Filterkasser
  Lydkasser
  Specialsmedeopgaver i rustfri design

Udover rustfri smedearbejde arbejder vi også med alm. smedearbejde. Begge smedetyper har deres helt egne fordele, som vurderes ud fra den individuelle kundes ønske samt opgavens omfang. Læs mere om vores alm. smedearbejde.