Rådgivning og projektering

Vi tilbyder den korteste vej fra tanke til færdig produktion

Hos os er projekthåndtering bestemt ikke et nyt begreb. Over de sidste 45 år har vi båret ventilationsudfordringer får en bred vifte af kunder fra bl.a. Medicinalindustrien, laboratorier, hospitaler, ventilationsfirmaer, universiteter, læreanstalter, klinikker og maskinindustrien.

Én af vores stærke forcer er, at vi hurtigt kan omdanne idéer og tanker til flotte velfungerende resultater. I årenes løb har vi samlet en stor mængde erfaring og viden indenfor moderne projektering, som vi dagligt benytter til at sammensætte unikke løsninger. Dette sikrer, at vi kan tilbyde kunder den bedst rådgivning og løsning, der finder på markedet og samtidig imødekomme deres individuelle behov.

Nogle af de mest hyppige projekter omfatter:

•  Smedearbejde
  Design i rustfri stål

  Specialproduceret LAF-kabiner
  Specialudviklet FFU-enheder

  Specialbygget sugeskærme

Et projektforløb efter dine præmisser

Ingen ventilationsudfordringer er ens.

For os handler det ikke om projektets størrelse eller indhold, men om at skabe tryghed for dig. Vi tager udgangspunkt i dine tanker og unikke udfordring, hvor vi i fællesskab finder frem til en fornuftig løsning, der passer dig. Igennem hele forløbet vil du have én primære kontaktperson, der rådgiver dig gennem hele processen.

Et projektforløb kan efter dit ønske indebærer:

  Projektledelse
  Udarbejdelse af tegninger
  Udarbejdelse af dokumentation

Har du en ventilationsudfordring eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheden for et sundere og bedre arbejdsmiljø?

Så er vi de helt rigtige at spørge.

Kontakt vores dygtige medarbejdere, og få en uforpligtende samtale om din virksomheds specifikke ønsker og behov.