Pharma Medico

Skab et sundere arbejdsmiljø, der gavner medarbejdere og omgivelser

Pharma Medico er et stort univers, der bredder sig over en lang række forskellige arbejdspladser indenfor Medicinalindustrien, Kemisk Industri, Laboratorier, Universiteter og Læreanstalter.

Det er et dynamisk felt, hvor forskning og udveksling af viden, er i konstant bevægelse. Dette sætter høje krav og udfordringer til de medarbejdere og studerende, der dagligt lever i tæt kontakt med farlige dampe, stoffer, forurening o.l.

For at beskytte brugerne imod disse unødige gener i løbet af deres arbejdsdag, tilbyder JRV produkter specielt egnet til håndtering af kemiske stoffer, formalin og medicin.

 

Pharma Medico består af

Ved at tilslutte JRV’s Kemikaliekøleskab med et effektivt udsugningssystem, sikres at skabet gennemventileres, før det kan åbnes. Dette forhindrer, at brugere og omgivelser udsættes for gener, når de åbner skabet.

Læs mere

Et Kemikaliefryseskab fra JRV er opbygget med et effektivt udsugningssystem, der sikrer afsug fra farlige stoffer og dampe, der befinder sig i skabet. Dette gør, at brugere og omgivelser ikke udsættes for gener, når de åbner skabet.

Læs mere

En sugeskærm er ideel ved håndtering af kemiske stoffer på laboratorier o.l. Ved at tilslutte skærmen til en mekanisk ventilation med udsugning, beskytter den medarbejdere imod de farlige processer, der skabes i skærmen.

Læs mere

3 separate enheder med et samlet formål, at skabe en partikelfrizone, der sikrer et sundt og bedre arbejdsmiljø. Systemets virke er at fjerner de forurenede partikler og mikrober, og beskytter derved både brugeren, produktet samt omgivelserne.

Læs mere