Kemikaliefryseskab

Sætter personbeskyttelsen i centrum

Vores Kemikaliefryseskabe kan hjælp til at skabe trygge rammer for medarbejdere, der dagligt arbejder med farlige dampe, stoffer, forurening eller lignende. Skabet er monteret med et effektivt udsugningssystem, der sikrer at skabet altid gennemventileres, før det kan åbnes. Dette forhindrer, at brugere og omgivelser bliver udsat for gener, når skabet åbnes.  

Standardprogram:
Vores Kemikaliefryseskabe kan fås i to typer, Compact i 2 størrelser og Eco Midi i 2 størrelser, hvilket gør det letter at imødekomme dit behov. De er fremstillet i flot stilfuldt design af høj kvalitet, og kan bestilles i enten hvid eller rustfri udførelse.  

 

Fordele

  • Skaber et sundere og bedre arbejdsmiljø

  • Beskytter brugere og omgivelser

  • Anbefalet af Dansk Laborant-Forening

  • Fremstillet i flot stilfuldt design

  • Nem at rengøre og vedligeholde

Her finder du vores aktuelle brochurer

Anbefaling

Anbefales af Dansk Laborant-Forening

Dansk Laborant-Forening anbefaler, at virksomheder benytte køleskabe og fryseskabe med udsugningssystem i forbindelse med opbevaring af kemikalier. 

KØLESKABE OG FRYSERE

”Køleskabe med kemikalier bør være indrettet med særligt sug. Uden sug vil ophobede dampe frigives til omgivelserne ved åbning af lågen. Omvendt er det ikke muligt blot at tilslutte konstant sug, fordi kompressoren så bryder sammen. Suget kan indrettes, så brugeren inden åbning skal aktivere en låse- og sugeanordning, som ventilerer køleskabet 15-30 sekunder, inden lågen åbnes”.
Ovenstående citat refereres fra bogen “Opbevaring af laboratoriekemikalier”, af forfatterne Lene Hjerrid, Hanne Troen og Jørgen Stage Johansen. Læs hele bogen ved at klikke her.