Ledige stillinger

Vi søger en afdelingsleder

Vil du arbejde med ledelse, byggeri og ventilation?

Vi søger en ventilationsmontør

Brænder du for en travl hverdag, hvor du møder varierede, spændende og til tider udfordrende opgaver? Så er du muligvis den person vi mangler. År 2017 var endnu et produktivt år i JRV, MEN vi ønsker at gøre 2018 til et endnu vildere år – derfor søger vi en ventilationsmontør.

Vi ser gerne, at du har erfaring med ventilations- og montageopgaver, men dette er bestemt ikke et must have. Tværtimod så søger vi dig, der besidder det unikke drive og lyst til at håndtere de mange forskellige ventilationsopgaver, som du med garanti vil møde hos os.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om stillingen, så kontakt Salgs- og Produktionschef Daniel Rasmussen på tlf.: 43 950 965.

Lærlinge

JRV A/S har mere end 30 års erfaring med uddannelse af lærlinge.

Hos os får du en læreplads i et dynamisk miljø, blandt kompetente medarbejdere med en stor passion for deres håndværk. Vi ser lærlinge som en investering i vores fremtid, hvor du har mulighed for at blive efter endt læretid.

Vi stræber efter at uddanne de bedste lærlinge, og du skal derfor ikke være bange for at stille spørgsmål til dine opgaver. I takt med din læretid vil du få tilbudt flere specialopgaver, som er med til at styrke dine kompetencer fremadrettet.